Bedrijven/Scholen en Instellingen

Wat kan Ed Loch Klus- en Servicediensten u bieden:Steeds meer bedrijven , scholen en instellingen kiezen ervoor of worden door bezuinigingen gedwongen, om de eigen facilitaire dienst of huismeestertaken op te heffen. Op die manier kan op de onderhoudskosten worden bezuinigd en zullen storingen en kleine gebreken vaak provisorisch gemaakt worden of worden opgespaard. In een later stadium worden er alsnog verschillende dienstverleners ingeschakeld om de gebreken op te lossen. Hierbij kunnen de kosten aanzienlijk oplopen.

Ik ben een allround vakman in het verlenen van service en dienstverlening en dé partner voor u om al deze taken van u over te nemen. Mijn kracht is de kleine gebreken, die verschillend van aard kunnen zijn, in een keer te repareren. Daardoor hoeven niet allerlei specialisten voor de diverse gebreken op verschillende momenten te verschijnen.

Ik kan op verschillende manieren werkzaamheden voor u uitvoeren.

U sluit een contract af in de vorm van een strippenkaart voor 25 of 50 uur

Wanneer u kiest voor een contract van bijv. 25 uren dan ontvangt u vooraf één factuur over het aantal uren. Dit scheelt zowel u als mij veel administratieve rompslomp. Op een door u aangegeven tijdstip zullen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Wanneer het totaal van 25 uur verbruikt is wordt er opnieuw een contract van bijv. hetzelfde aantal uren afgesloten. De inzet van uren en het verrichten van de werkzaamheden zullen schriftelijk aan u gerapporteerd worden. Middels een werkbon zullen de uren en verbruikte materialen op het werkadres afgetekend worden. Na het uitvoeren van de werkzaamheden zullen de verbruikte materialen aan u gefactureerd worden. Wanneer het werkzaamheden betreffen waar veel voor ingekocht moet worden dan vraag ik u een voorschot om deze goederen in te kopen. Dit voorschot wordt vervolgens in mindering gebracht op uw factuur.

Een afspraak op maat bijv. een vaste afspraak voor een langere periode

Er kunnen standaard afspraken gemaakt worden. Het is mogelijk dat er een X aantal uren standaard elke week voor u verricht zullen worden. Hier kunt u denken aan een vaste dag per week dat ik bij u aanwezig zal zijn.

Een losse opdracht, die separaat aan u gefactureerd wordt

Moeten er wat werkzaamheden voor u verricht worden dan is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken met Ed Loch. Er zal vooraf besproken worden wat er moet gebeuren. Er worden uitsluitend op uurbasis werkzaamheden verricht. Het uurtarief bedraagt € 45,00 excl. BTW.